Sven Ornelis en Anke Buckinx hebben iets geweldigs te vieren: “Amai, proficiat!” Nieuws
Nieuws

Sven Ornelis en Anke Buckinx hebben iets geweldigs te vieren: “Amai, proficiat!”

Sven Ornelis en Anke Buckinx hebben iets geweldigs te vieren: “Amai, proficiat!”

Sven Ornelis en Anke Buckinx vieren feest. Sven deelt daar enkele kiekjes van en onthult ook meteen wat ze te vieren hebben.

Sven Ornelis en Anke Buckinx maken de Joe-luisteraars elke weekdag wakker tijdens hun ochtendshow. Dat doen de twee al enkele jaren lang en dat moet gevierd worden, vindt Sven. “Wanneer je collega’s ook je vrienden zijn geworden, na nu al bijna 7 heerlijke radiojaren op Joe”, schrijft hij op zijn Instagrampagina.

Hij deelt ook meteen een foto van het feestje. Op het plaatje zien we Sven en Anke, maar ook twee andere collega’s waren aanwezig. “We vierden meteen ook de verjaardag van onze nieuwslezer en eindredacteur Grim Vermeiren en onze producer Sylvie Willems straalde en was fier op haar team”, klinkt het.

Om dat allemaal te vieren, organiseerde Sven een etentje bij zijn thuis voor de collega’s van de ochtendshow. Op zijn Instagramverhaal deelt hij ook nog enkele foto's van de verschillende gerechten die hij gemaakt heeft en zijn gasten vonden het allemaal erg lekker. “Wat een mooie avond’, besluit Sven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws