Sven De Ridder heeft bijzonder droevig nieuws te melden: "Heel veel sterkte" Nieuws
Nieuws

Sven De Ridder heeft bijzonder droevig nieuws te melden: "Heel veel sterkte"

Sven De Ridder heeft bijzonder droevig nieuws te melden: "Heel veel sterkte"

Sven De Ridder moest een aantal jaar geleden onverwacht afscheid nemen van zijn moeder, Jane Peter. Op Instagram staat de 48-jarige acteur nu stil bij de dood van zijn mama.

De moeder van Sven De Ridder, Jane Peter, stierf compleet onverwacht in 2014. Ze werd 76 jaar. Jane Peter stond bij het grote publiek beter bekend als Tante Josée van de VTM-series 'Bompa' en 'Chez Bompa Lawijt'. Ondertussen is het al negen jaar geleden dat Sven De Ridder afscheid moest nemen van zijn moeder.

Op Instagram staat de acteur nu stil bij het overlijden van zijn moeder. Zo deelde Sven De Ridder een pakkende foto met zijn overleden moeder. "Al negen jaar gemis", schrijft hij bij de oude polaroidfoto.

Veel moed

Heel wat mensen willen Sven De Ridder dan ook een hart onder de riem steken. “Knuffel!”, “Heel veel sterkte, Sven” en “Veel moed in deze moeilijke periode”, klinkt het onder meer in de reacties onder de foto. Daarnaast lieten heel wat mensen een veelbetekenend hartje achter bij de Instagrampost.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws