Sven De Leijer overstelpt met reacties nadat hij ontzettend groot nieuws deelt Nieuws
Nieuws

Sven De Leijer overstelpt met reacties nadat hij ontzettend groot nieuws deelt

Sven De Leijer overstelpt met reacties nadat hij ontzettend groot nieuws deelt

Sven De Leijer schitterde onlangs nog als een van de presentatoren in 'Hotel Romantiek'. Nu heeft Sven De Leijer opnieuw goed nieuws voor zijn fans.

Het einde van 2022 nadert met rasse schreden. Dat betekent ook dat we binnenkort opnieuw kunnen genieten van allerlei jaaroverzichten. Ook 'Vrede op aarde', het eindejaarsprogramma van Sven De Leijer, keert terug op Eén. Dat heuglijke nieuws maakte de presentator zopas zelf bekend op Instagram.

"Fier als een pauw presenteer ik jullie de jury van 2022. Een hele kerstvakantie lang, 'Vrede op aarde'", schrijft Sven De Leijer bij een foto van de juryleden. Zij zullen binnenkort opnieuw de prestigieuze ‘Vrede op aarde’-awards uitreiken. In die jury zullen onder andere Erik Van Looy, Jeroen Meus en Gloria Monserez zetelen. Ook Jan Peumans is weer van de partij.

Dit seizoen krijgt Sven ook de hulp van Soe Nsuki. Zij is reporter van dienst en zal Sven ook bijstaan in de chalet. Heel wat mensen reageren laaiend enthousiast op het nieuws. "We kijken er al naar uit!" en "We kunnen niet wachten", klinkt het meermaals in de reacties. 'Vrede op aarde' gaat van start op zaterdag 24 december.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws