Studio 100 verrast iedereen met nog meer topnamen in de cast voor musical ‘Vergeet Barbara’ Nieuws
Nieuws

Studio 100 verrast iedereen met nog meer topnamen in de cast voor musical ‘Vergeet Barbara’

Studio 100 verrast iedereen met nog meer topnamen in de cast voor musical ‘Vergeet Barbara’

Vlaanderen lijkt veel belangstelling te hebben voor de nieuwe feelgood musical ‘Vergeet Barbara’. Nu maakt Studio 100 ook eindelijk de volledige sterrencast bekend en die is zeer indrukwekkend.

Het was al langer bekend dat Gert Verhulst, James Cooke, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel de hoofdrollen wisten te strikken in de musical. De mannen verschenen afgelopen zomer al op het podium van ‘Tien Om Te Zien’ om een nummer uit de musical te brengen. Toch wisten we nog niet welke vrouw de rol van Barbara voor haar rekening ging nemen.

Tot nu, want Studio 100 maakt de voltallige cast bekend en daar zitten enkele toppers tussen. Het is niemand minder dan Free Souffriau die de mysterieuze Barbara zal spelen. Zij zal het leven van de 4 mannen op stelten zetten. Naast Free zullen onder meer ook Peter Van De Velde en Michiel De Meyer op de planken staan van het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

Toeschouwers maken een muzikale reis doorheen het oeuvre van Will Tura en dat lijkt interesse te wekken. De musical met een seventies-jasje is namelijk nu al een gigantisch succes. Zo zouden er al meer dan 45.000 tickets verkocht zijn. Vanwege dat fantastische nieuws zijn er al nieuwe shows aangekondigd vanaf 1 juni volgend jaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws