Stoute Geraldine Kemper trekt al haar kleren uit: “Ik hou van zulke reetjes” Nieuws
Nieuws

Stoute Geraldine Kemper trekt al haar kleren uit: “Ik hou van zulke reetjes”

Stoute Geraldine Kemper trekt al haar kleren uit: “Ik hou van zulke reetjes”

Geraldine Kemper doet Instagram opnieuw ontploffen met een erg speels kiekje. Ze gaat namelijk volledig uit de kleren en haar volgers hebben hun mening al klaar.

Geraldine Kemper is een Nederlandse presentatrice die vooral bekend is van de populaire tv-programma’s ‘Big Brother’ en ‘Expeditie Robinson’. Maar de Nederlandse staat ook nog bekend voor iets anders, namelijk gewaagde fotoshoots.

Zo durft Geraldine wel eens vaker een pikante foto op sociale media te gooien. Soms gaat ze zelfs nog wat verder, want ze is ook al eens uit de kleren gegaan op de cover van een bekend Nederlands tijdschrift. Op Instagram deelt ze deze keer een heel opmerkelijke foto, want Geraldine is volledig naakt.

“Het bos in”, schrijft ze bij de foto waarop ze naakt poseert in het gras. Haar volgers laten aan Geraldine weten dat ze het plaatje geweldig vinden. “Wauwie”, “Mooi”, “Heerlijk toch”, “Prachtige foto”, “Wauw, boselfje”, “Pure schoonheid” en “Damn”, reageren ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws