Stephanie Planckaert is in de wolken en deelt heuglijk nieuws: “Na 13 jaar is het eindelijk zover!” Nieuws
Nieuws

Stephanie Planckaert is in de wolken en deelt heuglijk nieuws: “Na 13 jaar is het eindelijk zover!”

Stephanie Planckaert is in de wolken en deelt heuglijk nieuws: “Na 13 jaar is het eindelijk zover!”

Stephanie Planckaert is dolgelukkig. Op haar Instagram deelt ze dat ze samen met haar man werk maakt van iets dat eigenlijk al 13 jaar geleden had moeten gebeuren.

Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman stapten in 2009 in het huwelijksbootje. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk en hebben ze samen al 3 kinderen. Echter is er een ding dat het koppel nooit heeft kunnen doen. Tot nu dus.

Stephanie Planckaert post op Instagram dat het eindelijk zover is, want het koppel is namelijk op huwelijksreis. “Als je weet dat we getrouwd zijn in 2009 kan je het zelf wel even uitrekenen”, schrijft ze al lachend. Ze post meteen ook een filmpje met enkele mooie beelden van hun reisje.

Ook moet ze nog wat kwijt over haar kids. “Met hen gaat het trouwens fantastisch. Die zijn in de beste handen en hadden er veel minder moeite mee dan ik had verwacht”, zegt ze. “Ik denk dat we dat vaker moeten doen, zo op huwelijksreis gaan”, bekent ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws