Stappen Wout Bru en Natassia binnenkort in het huwelijksbootje? Koppel onthult groot nieuws Nieuws
Nieuws

Stappen Wout Bru en Natassia binnenkort in het huwelijksbootje? Koppel onthult groot nieuws

Stappen Wout Bru en Natassia binnenkort in het huwelijksbootje? Koppel onthult groot nieuws

Chef-kok Wout Bru (53) en zijn vriendin Natassia Van Kerkvoorde (31) vormen inmiddels al ruim zes jaar een koppel. Ze bezegelden hun liefde ook al met twee dochtertjes: Aimée en Beau. In Dag Allemaal onthullen de twee nu ook of ze binnenkort gaan trouwen.

Wout Bru en zijn vriendin Natassia hebben een erg zware periode achter de rug. In november verwelkomden ze hun tweede dochtertje, Beau, maar zij belandde na drie weken al op intensieve met het RSV-virus. Inmiddels is de kleine Beau opnieuw aan de beterhand, maar ze is wel nog altijd herstellende van het virus.

Wout Bru en zijn vriendin Natassia vormen inmiddels ook al meer dan zes jaar een koppel. Volgt er binnenkort een huwelijk? “Dat is geen must", aldus Natassia in Dag Allemaal. "De kinderen zijn een veel belangrijker band tussen ons. Al zou het uiteraard tof zijn", bekent de vriendin van Wout Bru.

"Voor mij hoeft het niet, maar ik weet dat het een droom is van Natassia", pikt Wout in. "Trouwen betekent een eeuwige verbintenis. Ik vind het mijn plicht om ooit op één knie te gaan voor haar", aldus de chef-kok.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws