ShowbizzTime

Sportpresentator Karl Vannieuwkerke krijgt onverwacht zeer slecht nieuws te horen

Karl Vannieuwkerke
I Foto: Instagram I
door Redactie

Karl Vannieuwkerke (51) is de komende weken niet van het scherm weg te slaan. Zo presenteert hij elke avond ‘Villa Sporza’ op Eén waarin hij samen met enkele andere gasten terug- en vooruitblikt op de matchen van het WK voetbal. Maar de presentator heeft nu ook zeer slecht nieuws te horen gekregen.

Afgelopen zondag 20 november is het startschot gegeven van het WK voetbal in Qatar. Inmiddels zijn er al heel wat matchen gespeeld, maar onze Rode Duivels kunnen we pas woensdag 23 november om 20 uur aan het werk zien. Dan nemen ze het op tegen Canada.

Elke avond wordt er in ‘Villa Sporza’ ook uitgebreid gepraat over het WK. Presentator van dienst is uiteraard Karl Vannieuwkerke. Maar helaas blijkt het programma allesbehalve een schot in de roos te zijn.

Zo keken er zondag amper 324.000 mensen naar de eerste aflevering van ‘Villa Sporza’. Een dag later verloor het programma nog eens 50.000 kijkers. Zo stemden er maandag slechts 274.000 voetbalfans af op ‘Villa Sporza’. Hopelijk brengt de match van de Rode Duivels op woensdagavond daar verandering in.

Laatste nieuws