Speurder Bart Cannaerts verklapt opvallend detail over één van de Masked Singers: "Wauw!" Nieuws
Nieuws

Speurder Bart Cannaerts verklapt opvallend detail over één van de Masked Singers: "Wauw!"

Speurder Bart Cannaerts verklapt opvallend detail over één van de Masked Singers: "Wauw!"

Na een week pauze kunnen we vrijdag weer kijken naar een nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’. Nog zes Masked Singers blijven over en jurylid Bart Cannaerts geeft nu een groot geheim prijs over één van hen.

Hippo, Minotaurus, Tovenaar, Foxy Lady, Champignon, Leeuw en Raaf. Deze zes karakters zullen aankomende vrijdag opnieuw het beste van zichzelf geven in ‘The Masked Singer’. Bart Cannaerts, die in het vorige seizoen nog in het pak van Cycloop zat, zetelt nu in de jury. In de podcast ‘Achter de schermen’ doet hij nu een verrassende onthulling.

Als speurder mag hij natuurlijk niet te veel verklappen over de overgebleven Masked Singers, maar toch onthult Bart nu een interessant detail. “Er is wel nog altijd een pak bij waarvan ik volgens mij echt nog nergens de naam van heb gezien”, geeft hij eerlijk toe. “Echt nérgens”, onderstreept hij. Over welke Masked Singer het juist gaat, zegt hij helaas niet.

Toch heeft hij wel nog iets opmerkelijks te vertellen over dat karakter. “Er is echt één pak bij... dat is echt een mega A-lister”, aldus Bart. Een heel bekende persoon dus wiens naam nog niet vernoemd is geweest. “Wauw”, reageren de hosts van de podcast enthousiast.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws