"Sorry Sabine Hagedoren": Peter Van de Veire gaat volledig de mist in tijdens live-uitzending op Radio2 Nieuws
Nieuws

"Sorry Sabine Hagedoren": Peter Van de Veire gaat volledig de mist in tijdens live-uitzending op Radio2

"Sorry Sabine Hagedoren": Peter Van de Veire gaat volledig de mist in tijdens live-uitzending op Radio2

Elke weekdag zijn Peter Van de Veire en Kim Van Oncen 's ochtends te horen op Radio 2 in 'Goeiemorgen Morgen!'. Maar deze ochtend liep het even volledig mis voor presentator Peter Van de Veire.

Elke ochtend komt er een weervrouw- of man langs bij Radio2. Vandaag was het de beurt aan Sabine Hagedoren. Maar toen Peter Van de Veire haar wilde aankondigen, beging hij een immense blunder.

"Ik was ook een beetje in stress, want het is niet weerman Frank, het is niet weerman Bram, het is niet weervrouw Jacotte. Het is … mag ik een groot applaus voor weervrouw Sabine!", riep Peter enthousiast. Daarna moest normaal het geluidje van een applaus volgen. Maar helaas drukte Peter Van de Veire op het verkeerde knopje waardoor er een heel ander geluidje door de boxen kwam.

Zo weerklonk er plots een zwoele stem door de boxen die zei: "Op uw glijbaan wil ik glijden." "Wat was dat?", horen we Sabine Hagedoren vragen. "Oh nee, het verkeerde geluidje!", excuseerde Peter Van de Veire zich waarna hij in lachen uitbarstte. "Echt sorry Sabine!", klonk het ook nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws