Slecht nieuws over ‘Thuis’-acteurs Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck: “Helaas” Nieuws
Nieuws

Slecht nieuws over ‘Thuis’-acteurs Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck: “Helaas”

Slecht nieuws over ‘Thuis’-acteurs Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck: “Helaas”

Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck vormen nu al anderhalf jaar een koppel. In die tijd waren ze bijna constant samen. Daar zit verandering in te komen, nu Lynn gaat schitteren in de musical ‘Robin Hood’. Ze zullen elkaar een pak minder zien.

“Omdat we allebei in het vak zitten, begrijpen we dat van mekaar”, zegt Lynn in Story. “Ook al zijn we graag bij mekaar. Het liefst altijd, want anders missen we elkaar. Helaas is dat de komende weken niet mogelijk. Ik kom vaak pas om 11 uur ’s avonds thuis en Mathias moet al om 10 uur ’s morgens vertrekken om liedjes te gaan schrijven.”

“Maar toch heb ik niet het gevoel dat we naast mekaar leven”, aldus de actrice, die in ‘Thuis’ de rol van Viv speelt. “We sturen voortdurend berichtjes naar mekaar zodat we weten waar én waarmee de ander bezig is.”

Op de set van ‘Thuis’ komen ze elkaar natuurlijk ook tegen. “Ja, maar dat is ons werk, hé”, zegt Lynn. “We zijn dan bezig met onze personages. Na een draaidag heb ik nooit het gevoel van: ik heb een toffe dag met mijn lief gehad. De qualitytime als koppel hebben we wanneer we in de wagen zitten van en naar de studio.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws