Siska Schoeters snoeihard voor ex Tomas De Soete: "Ik ben net van mijn vent van af, een aanrader" Nieuws
Nieuws

Siska Schoeters snoeihard voor ex Tomas De Soete: "Ik ben net van mijn vent van af, een aanrader"

Siska Schoeters snoeihard voor ex Tomas De Soete: "Ik ben net van mijn vent van af, een aanrader"

Siska Schoeters en Tomas De Soete beslisten eind 2021 om na veertien jaar een punt te zetten achter hun relatie. In de YouTube-podcast ‘Anastasya Confidential’ onthult Siska Schoeters hoe het nu met haar gaat.

Eind oktober 2021 maakten Siska Schoeters en Tomas De Soete het droevige nieuws bekend dat ze uit elkaar waren. De twee vormden toen al veertien jaar een koppel. Samen hebben ze ook twee kinderen, Lucien en Minnie.

Ondertussen lijkt Siska de scheiding ook verwerkt te hebben. “Het gaat bijzonder goed", vertelt Siska in de podcast ‘Anastasya Confidential’. "Ik ben net van mijn vent van af, een aanrader", zei ze. Maar die woorden waren uiteraard al grappend bedoeld. "Nee, ik maak een mopje", bekent Siska.

“Wij gingen op een goede manier uit elkaar", legt ze uit. "En ik zit in een goede fase in mijn leven. Ik heb nu een heel groot huis voor mij alleen, dat ik zelf afbetaal. Qua ‘empowerment’ kan dat wel tellen. Het gaat eigenlijk echt goed", besluit de VRT-presentatrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws