Siska Schoeters krijgt erg slecht nieuws te horen na haar deelname aan 'The Masked Singer' Nieuws
Nieuws

Siska Schoeters krijgt erg slecht nieuws te horen na haar deelname aan 'The Masked Singer'

Siska Schoeters krijgt erg slecht nieuws te horen na haar deelname aan 'The Masked Singer'

Afgelopen vrijdag konden we zien hoe Siska Schoeters ontmaskerd werd in 'The Masked Singer'. De VRT-presentatrice zat namelijk verscholen in het pak van Kosmos. Op zaterdag was ze dan weer te zien in 'The greatest dancer van Vlaanderen'. Maar daarover heeft de presentatrice nu slecht nieuws te horen gekregen.

Meer dan 1 miljoen mensen keken afgelopen vrijdag naar de ontmaskering van Siska Schoeters in 'The Masked Singer'. Maar die ontmaskering heeft helaas geen positief effect gehad op de kijkcijfers van 'The greatest dancer van Vlaanderen', dat gepresenteerd wordt Siska Schoeters.

Zo verliest de show steeds meer kijkers. De eerste aflevering van ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ lokte nog 640.000 nieuwsgierige livekijkers. Met uitgesteld kijken kwam dat getal op 717.000.

Helaas was er al een pak minder interesse in de tweede aflevering van de nieuwe talentenjacht. Zo keken er toen slechts 563.000 mensen live naar het programma. Afgelopen zaterdag werd de zesde aflevering uitgezonden en die lokte nog minder kijkers. Zo keken er amper 470.000 mensen live naar de uitzending. Zelfs de herhaling van ‘F.C. De Kampioenen’ deed beter met 624.000 kijkers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws