Siska Schoeters en Niels Destadsbader krijgen zware opdoffer te verwerken Nieuws
Nieuws

Siska Schoeters en Niels Destadsbader krijgen zware opdoffer te verwerken

Siska Schoeters en Niels Destadsbader krijgen zware opdoffer te verwerken

Sinds enkele weken is de gloednieuwe talentenjacht 'The greatest dancer van Vlaanderen' gestart op Eén. Die show wordt gepresenteerd door Siska Schoeters en Aster Nzeyimana. Niels Destadsbader schittert dan weer als coach. Maar helaas is er nu slecht nieuws uitgelekt over het programma.

Hoewel de talentenjacht op sociale media erg goed onthaald wordt, stemmen er steeds minder kijkers af op 'The greatest dancer van Vlaanderen'. Live keken er 640.000 mensen naar de eerste aflevering. Met uitgesteld kijken kwam dat getal op 717.000.

Helaas was er een pak minder interesse in de tweede aflevering van de gloednieuwe talentenjacht. Zo keken er slechts 563.000 mensen live naar het programma. De derde aflevering van afgelopen zaterdag 18 februari deed het helaas nog slechter.

Zo stemden amper 520.000 mensen af op het programma. Dat heeft hoogstwaarschijnlijk ook te maken met de start van 'De Vermeires' op VTM, dat ook op zaterdagavond uitgezonden wordt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws