Siska Schoeters en Aster Nzeyimana reageren op kritiek op 'The greatest dancer van Vlaanderen' Nieuws
Nieuws

Siska Schoeters en Aster Nzeyimana reageren op kritiek op 'The greatest dancer van Vlaanderen'

Siska Schoeters en Aster Nzeyimana reageren op kritiek op 'The greatest dancer van Vlaanderen'

Sinds kort kunnen we op Eén kijken naar ‘The greatest dancer van Vlaanderen’: een nieuwe entertainmentshow gepresenteerd door Siska Schoeters en Aster Nzeyimana. Toch krijgt het programma nu al heel wat kritiek te verduren.

In ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ gaan Siska Schoeters en Aster Nzeyimana op zoek naar het grootste danstalent van Vlaanderen. Een nieuwe show op Eén die meteen harde kritiek te verduren krijgt. Zo wordt er vaak gezegd dat dit geen programma voor de VRT is. Daar reageren de twee presentatoren nu voor het eerst op in een interview met Primo.

Siska laat weten dat ze die kritiek zich niet aantrekt. “Als iedereen gewoon zou wéten wat de opdracht is van de openbare omroep - en in het achterhoofd houdt waar de centen vandaan komen - zijn er alleen maar redenen om zo’n programma te maken”, vertelt ze. “Iemand die beweert dat de VRT ‘The greatest dancer’ niet moet maken? Die weet niet waarover hij spreekt”, klinkt het.

Aster vindt het niet meer dan normaal dat er met een kritisch ook naar de openbare omroep gekeken wordt. Toch is ‘The greatest dancer’ volgens hem een maatschappelijk relevant programma. “De focus ligt op de mensen en op de verhalen. En minder op wie technisch gezien de beste danser is", legt hij uit. Siska voegt er nog aan toe dat het enige wat ertoe doet de kijkcijfers zijn. “En ik weet dat de mensen die naar ‘The greatest dancer’ kijken talrijk zullen zijn. Zo zullen de criticasters de mond gesnoerd worden”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws