Sieg De Doncker verrast dochtertje op prachtige manier: "'Papa van het jaar'-award gaat naar jou" Nieuws
Nieuws

Sieg De Doncker verrast dochtertje op prachtige manier: "'Papa van het jaar'-award gaat naar jou"

Sieg De Doncker verrast dochtertje op prachtige manier: "'Papa van het jaar'-award gaat naar jou"

Sieg De Doncker scoort goede punten. De acteur heeft een grote verrassing ineen geknutseld voor zijn dochtertje Nelle en dat toont hij op sociale media. De papa deelt ook nog een foto van het resultaat en daar lokt hij heel wat positieve reacties mee uit.

Sieg De Doncker vormt sinds 2019 een koppel met Qmusic-presentatrice Maureen Vanherberghen. De twee leerden elkaar meer dan tien jaar geleden kennen op de set van het Ketnet-programma ‘Helden’. In juni 2021 mochten ze samen hun eerste kindje verwelkomen, een dochtertje genaamd Nelle. Sinds haar geboorte krijgen we geregeld meer te zien van de kleine spruit op de Instagramprofielen van de fiere ouders.

De acteur toont nu dat hij hij iets heel leuks heeft gedaan voor zijn dochtertje. Sieg heeft namelijk een heus kasteel gemaakt van karton en dat proces showt hij op zijn Instagramverhaal. Uiteindelijk krijgen we ook het eindresultaat te zien. “Tada, het kasteel van Nelle. Veel te veel tijd in gestoken, dus hopelijk is ze dolenthousiast”, schrijft de papa.

Missie geslaagd, want Nelle is heel gelukkig. Op de foto poseren ze met hun tweetjes in het kasteel. “Enkel toegang voor helden”, aldus Sieg. Ook zijn volgers zijn onder de indruk. “Fantastisch”, “Wat een held ben jij”, “Zo leuk gedaan”, “Hoe cool is dit”, “Zo schattig”, “Moet echt geweldig zijn om het kind van twee helden te zijn”, “De max” en “Wat een fantastische papa ben jij toch”, klinkt het in commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws