Seksuologe Lotte Vanwezemael ligt zeer zwaar onder vuur: "Nee tegen drugs!" Nieuws
Nieuws

Seksuologe Lotte Vanwezemael ligt zeer zwaar onder vuur: "Nee tegen drugs!"

Seksuologe Lotte Vanwezemael ligt zeer zwaar onder vuur: "Nee tegen drugs!"

Lotte Vanwezemael ligt onder vuur na een filmpje dat viraal ging waarin ze een pilletje slikt in discotheek Versuz. Heel wat mensen lieten daar hun ongenoegen over blijken.

TV-gezicht en seksuologe Lotte Vanwezemael heeft zichzelf in het oog van de storm geplaatst. Samen met influencer Lotte Stevens heeft ze een pilletje op haar tong. “Een VRT-gezicht (Vanwezemael is ook regelmatig te horen op MNM, nvdr) en rolmodellen/influencers voor onze jeugd die openlijk drugs promoten op Instagram”, aldus N-VA-politica Maaike De Vreese op Twitter.

“Dit kan toch absoluut niet? Dringend tijd dat ze eens met de neus op de feiten gedrukt worden en de verhalen van ex-drugsverslaafden en hun omgeving horen. Nee tegen drugs!”

Volgens Lotte Vanwezemael zelf gaat het om een misverstand. "Die zogenaamde pilletjes waren pepermuntjes die door de Versuz werden uitgedeeld”, vertelde ze aan Het Nieuwsblad. “Ik zou nooit drugs promoten."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws