Sean Dhondt reageert op beelden slaande ruzie met vriendin over overspel: "Paar drankjes te veel" Nieuws
Nieuws

Sean Dhondt reageert op beelden slaande ruzie met vriendin over overspel: "Paar drankjes te veel"

Sean Dhondt reageert op beelden slaande ruzie met vriendin over overspel: "Paar drankjes te veel"

Dag Allemaal heeft beelden verspreid van een felle ruzie tussen Sean Dhondt en zijn vriendin Maithé Rivera. Sean kreeg zelfs rake klappen van zijn vriendin terwijl zij riep: "Hij slaapt elke nacht met andere meisjes!" Sean reageert nu voor het eerst op de beelden van de heftige ruzie.

"Normaal gezien reageren we hier nooit op, maar omdat we zagen dat het weer dramatisch en met de nodige overdreven sensatie gepubliceerd werd, willen we er zelf voor één keer toch iets over zeggen", aldus Sean op zijn Instagrampagina.

"In juli trokken we naar Turkije voor 10 dagen, zálige vakantie. Eén namiddag kregen we ook even ruzie, zoals elk koppel dat weleens heeft. En blijkbaar vinden sommigen het dan leuk om stiekem en ongegeneerd te gaan filmen en dat vervolgens met eigen tekst en uitleg door te sturen naar de boekskes?", vervolgt hij.

"Uiteindelijk was het een banale discussie, vooral door een paar ‘paradise cocktails’ te veel. Wij zijn ondertussen een goeie maand verder met ons leven en nog steeds heel happy samen", aldus Sean. Zijn vriendin Maithé deelde dezelfde boodschap op haar Instagrampagina.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws