ShowbizzTime

Sean Dhondt en zijn vriendin Maithé Rivera krijgen heel wat reacties op bijzonder vakantiekiekje

Sean Dhondt & Maithé Rivera
I Foto: Instagram I
door Redactie

Sean Dhondt en Maithé Rivera hebben genoten van een deugddoende vakantie in Mexico. Het koppel deelt nu opnieuw een uniek kiekje van dit tripje en daar moeten hun volgers wat over kwijt. 

Sinds vorig jaar heeft Sean Dhondt een relatie met Maithé Rivera. Zijn huwelijk met Allison Scott liep op de klippen nadat er naaktbeelden van Sean op het internet circuleerden. Ook zijn nieuwe relatie kent soms dieptepunten, want Sean en Maithé werden afgelopen zomer nog gespot in Turkije terwijl ze een hevige ruzie hadden. 

Nu is het weer koek en ei tussen de twee. Zo zijn ze net terug in België na een welverdiend reisje naar Mexico. En daar hebben ze duidelijk van genoten, want volgens Maithé zijn ze verliefd geworden op het land. Ze deelt op Instagram nu ook nog een leuk kiekje aan het zwembad. “Het einde van een prachtige vakantie”, schrijft ze erbij. 

Door de unieke pose krijgt het koppel al snel veel reacties van hun volgers. “Coole foto! Was al aan het swipen voor de plons te zien”, “Grave foto”, “Timing: spot on”, “Wauw, heel mooi”, “Die is cool”, “Favo duo!” en “Cuties”, reageren ze onder meer. 

Laatste nieuws