Sean Dhondt en Maithé Rivera overdonderen iedereen met prachtig nieuws: "Proficiat allebei!" Nieuws
Nieuws

Sean Dhondt en Maithé Rivera overdonderen iedereen met prachtig nieuws: "Proficiat allebei!"

Sean Dhondt en Maithé Rivera overdonderen iedereen met prachtig nieuws: "Proficiat allebei!"

Sean Dhondt en zijn vriendin Maithé Rivera vormen inmiddels al ruim twee jaar een koppel. Op Instagram hebben de twee nu zeer heuglijk nieuws te melden.

Begin januari was het nog groot feest ten huize Sean Dhondt en Maithé Rivera. Op 8 januari waren de twee namelijk exact twee jaar samen. “2-jarig jubileum. Zo’n geweldige rit en dit is nog maar het begin”, schreef het koppel toen op Instagram bij een mooie foto van hun tweetjes.

Nu heeft het koppel opnieuw zeer leuk nieuws te melden. Zo hebben Sean en Maithé zopas een huis gekocht samen. "Juist een huis gekocht!", schrijft het koppel op Instagram. "Onze eerste stappen in dit nieuwbouwproject in Berlare, super spannend!", klinkt het verder.

Het koppel schakelt ook de hulp in van hun volgers. "Als iemand tips heeft voor ons, van gelijk welke aard: please shoot! We kunnen er alleen maar van bijleren!", aldus het koppel. Meteen werden Sean en Maité overladen met felicitaties. "Proficiat allebei!", "Van harte gefeliciteerd met jullie woonst!" en "Welkom in Berlare!", klinkt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws