Schrijft K3 Diede nu al af? Marthe en Julia spreken openlijk over wéér een nieuwe vervanger voor Hanne Nieuws
Nieuws

Schrijft K3 Diede nu al af? Marthe en Julia spreken openlijk over wéér een nieuwe vervanger voor Hanne

Schrijft K3 Diede nu al af? Marthe en Julia spreken openlijk over wéér een nieuwe vervanger voor Hanne

‘K2 Zoekt K3’-finaliste Diede van den Heuvel vervangt momenteel Hanne Verbruggen die hoogzwanger is. Toch lijkt Studio 100 nu al aan een nieuwe vervangster te denken.

Volgende maand zal Hanne Verbruggen haar eerste kindje mogen verwelkomen. Op doktersadvies rust ze nu goed uit, maar dat betekent ook dat ze de Nederlandse theatertournee moet missen. Studio 100 maakte al snel bekend dat Diede, die we nog kennen van ‘K2 Zoekt K3’, haar gaat vervangen.

Volgens Marthe en Julia doet Diede het ontzettend goed. Tot eind december zal ze nog Hanne’s vervangster zijn, maar toch zal ze niet te zien zijn in België. “Ze is, weliswaar tijdelijk, een grote aanwinst. Maar ze zal Hanne enkel in Nederland vervangen” bekennen Marthe en Julia aan Het Laatste Nieuws.

Dat betekent dus ook dat Diede niet aanwezig zal zijn bij De Grote Sinterklaasshow in het Sportpaleis. Daar moeten de twee K3’tjes toch nog iets over kwijt. “We gaan tijdens ons optreden ook wel assistentie krijgen”, aldus Marthe en Julia. “Maar van wie? Dat blijft nog geheim en gaan we pas onthullen tijdens ons optreden zelf”, besluiten ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws