Schokkend: zoveel verdient Martien Meiland per aflevering van 'Chateau Meiland' Nieuws
Nieuws

Schokkend: zoveel verdient Martien Meiland per aflevering van 'Chateau Meiland'

Schokkend: zoveel verdient Martien Meiland per aflevering van 'Chateau Meiland'

Sinds 22 september kunnen we ook in België weer genieten van de avonturen van de Meilandjes in 'Chateau Meiland' op Play5. Nu maakte Het Laatste Nieuws ook bekend hoeveel Martien Meiland per aflevering verdient én hoeveel er op zijn spaarboekje staat.

Inmiddels zijn de Meilandjes al toe aan het zevende seizoen van 'Chateau Meiland', en dat legt hen geen windeieren. Voor elk seizoen krijgen de Meilandjes maar liefst 800.000 euro. Dat komt neer op 50.000 euro per aflevering, aangezien elk seizoen bestaat uit zestien afleveringen.

Die 50.000 euro moeten de Meilandjes dan nog onder elkaar verdelen. Maar daar stopt het imperium van Martien Meiland niet. Ondertussen is zijn naam al aan verschillende dingen verbonden.

Zo heeft Martien Meiland een eigen sjaaltjeslijn, waarbij je 139 euro neertelt voor één sjaal, verkoopt hij de ‘La Famille Meiland’-wijn, die 8 euro per fles kost én zou zijn biografie 'Martien' al meer dan 3 miljoen euro opgebracht hebben. In het nieuwe seizoen is ook te zien hoe hij opnieuw zijn villa verkoopt, waarvoor hij 2,6 miljoen euro neertelde vorig jaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws