Schokkend nieuws over vader van Marthe De Pillecyn van K3 uitgelekt: "Heel zieke shit" Nieuws
Nieuws

Schokkend nieuws over vader van Marthe De Pillecyn van K3 uitgelekt: "Heel zieke shit"

Schokkend nieuws over vader van Marthe De Pillecyn van K3 uitgelekt: "Heel zieke shit"

De Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft opnieuw van zich laten horen. Deze keer heeft ze naar eigen zeggen heftig nieuws te vertellen over de vader van K3'tje Marthe De Pillecyn.

Yvonne Coldeweijer is een Nederlandse presentatrice, zangeres, actrice en YouTuber. Maar de laatste jaren staat ze vooral bekend om haar juicekanaal Life of Yvonne. Daar deelt ze elke dag de sappigste roddels met haar 750.000 volgers.

Nu heeft de Nederlandse roddelkoningin wel heel droevig nieuws gedeeld op haar Instagramverhaal. Zo schrijft Yvonne dat ze iets te weten is gekomen over Bart De Pillecyn, de vader van Marthe De Pillecyn van K3. “Ik hoor heel zieke shit over de vader van Marthe van K3", staat er te lezen.

Over wat het precies gaat, wil Yvonne nog niet vertellen. "Omdat het maar om één verhaal gaat, wil ik dit graag eerst verder onderzoeken", klinkt het. Ze roept haar volgers dan ook op voor getuigenissen. "Ik ben benieuwd of er meer mensen rondlopen met een soortgelijk verhaal. Je blijft uiteraard unaniem", schrijft de roddelkoningin.

Niet bij finale 'K3 zoekt K3'

In 2015 kwam er ook al een bijzonder verhaal naar boven over de vader van Marthe. Zo was hij niet welkom op de finale van 'K3 zoekt K3', waarin Marthe, Hanne en Klaasje uitgekozen werden tot de nieuwe K3'tjes. "Er zijn problemen tussen mij en de mama van Marthe", klonk het toen bij haar vader.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws