Sarah van Soelen laat wel heel diep in haar volle boezem kijken en laat ex André Hazes zien wat hij mist: "Babe!" Nieuws
Nieuws

Sarah van Soelen laat wel heel diep in haar volle boezem kijken en laat ex André Hazes zien wat hij mist: "Babe!"

Sarah van Soelen laat wel heel diep in haar volle boezem kijken en laat ex André Hazes zien wat hij mist: "Babe!"

Sarah van Soelen vormde vorig jaar enkele maanden een koppel met zanger André Hazes. Nu laat de Nederlandse op Instagram zien wat haar ex moet missen.

Vorig jaar liet André Hazes zijn verloofde Monique Westenberg nog zitten voor Sarah van Soelen. Helaas liep ook de relatie met Sarah al snel op de klippen. De twee zouden ook geen contact meer hebben en Sarah werd op haar vraag ook uit de docureeks rond André Hazes geknipt.

Maar nu heeft Sarah ook wat te vieren. Zo mocht de blondine op 3 november 27 kaarsjes uitblazen. Ze deelde ook een reeks foto's van haar verjaardagsfeestje en daarop laat de Nederlandse wel heel diep in haar decolleté kijken.

"Gelukkige verjaardag aan mezelf", schrijft Sarah bij de kiekjes. Ze krijgt dan ook heel wat gelukwensen van haar volgers. "Gefeliciteerd", klinkt het meermaals in de reacties. Maar ze krijgt ook heel complimenten op haar outfit. "Babe!", "Queen" en "Schoonheid", zijn maar enkele van de positieve commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws