Sarah van Soelen heeft belangrijke boodschap voor ex André Hazes nadat ze geknipt wordt uit docuserie Nieuws
Nieuws

Sarah van Soelen heeft belangrijke boodschap voor ex André Hazes nadat ze geknipt wordt uit docuserie

Sarah van Soelen heeft belangrijke boodschap voor ex André Hazes nadat ze geknipt wordt uit docuserie

De kogel is eindelijk door de kerk: Sarah van Soelen, de ex van André Hazes, zal niet te zien zijn in de docuserie over de bekende zanger die binnenkort op de buis komt. Dat meldt Shownieuws.nl.

Sarah van Soelen en haar familie hadden al meermaals aangegeven dat ze uit de nieuwe documentaire over André Hazes geknipt willen worden. Die opnames werden gedraaid toen zij en André nog een koppel waren.

Maar sinds de breuk hebben de twee niets meer van elkaar gehoord. "Waarom zou ik dan nog te zien moeten zijn in een documentaire over zijn leven?", zei ze daarover eerder tegen het Nederlandse RTL Boulevard.

Hoewel ze elkaar niet meer spreken en Sarah dus niet te zien zal zijn in de docuserie, heeft ze wel nog een belangrijke boodschap voor André. "Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws