Sarah Puttemans maakt het bloedheet in bikini en deelt kiekjes van volle boezem: "Wauw!" Nieuws
Nieuws

Sarah Puttemans maakt het bloedheet in bikini en deelt kiekjes van volle boezem: "Wauw!"

Sarah Puttemans maakt het bloedheet in bikini en deelt kiekjes van volle boezem: "Wauw!"

Sarah Puttemans vormt inmiddels al 2,5 jaar een koppel met Viktor Verhulst. Samen genoten ze nu van een deugddoend bezoekje aan de wellness. Op Instagram deelde Sarah ook enkele kiekjes van hun dagje naar de spa.

De laatste aflevering van 'De Verhulstjes' zorgde voor een grote primeur. Zo was Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor Verhulst, voor het eerst te zien in de realityreeks. Samen met Ellen Callebout en Marie Verhulst ging ze kijken naar de première van de musical 'Vergeet Barbara' om te supporteren voor Gert en Viktor Verhulst.

Dat Sarah en Viktor nog altijd erg gelukkig samen zijn, blijkt ook uit de vele liefdevolle kiekjes ze delen op sociale media. Enkele dagen geleden genoten de twee ook van een bezoekje aan de spa. Op Instagram deelde Sarah nu ook enkele kiekjes van hun wellnessdagje.

Daarop zien we de vriendin van Viktor Verhulst poseren in een witte bikini terwijl ze geniet van de jacuzzi. Haar volgers zijn alvast onder de indruk. “De mooiste”, “Ja hallo!”, “Wauw, wat een mooie foto’s!” en “Je bent prachtig”, klinkt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws