ShowbizzTime

Sarah Puttemans helemaal in tranen: "Weten niet of ze het gaat halen"

Sarah Puttemans
I Foto: Instagram I
door Redactie

Sarah Puttemans is op donderdag 18 augustus voor het eerst op televisie te zien. Ze is namelijk te gast in het VTM-programma ‘Waarheid, durven of doen’. Maar de vriendin van Viktor Verhulst kreeg deze week ook heel slecht nieuws te horen.

Zo is haar hondje Happy ernstig ziek. “Gisterenavond is mijn mama met Happy naar de dierenkliniek gereden omdat haar baarmoeder ontstoken is”, vertelt Sarah in haar vlog op YouTube. “Vanochtend hebben we het nieuws gekregen dat ze geopereerd moet worden.”

“Ze was al een weekje heel slecht. Haar oren waren volledig ontstoken en haar nieren werken ook niet goed meer. Tot ze enkele dagen geleden plots niet meer at of dronk. Ze moet dus geopereerd worden, maar we weten niet of ze het gaat halen omdat ze al 14 jaar is en het een zware operatie is”, vertelt ze in tranen.

Gelukkig liep de operatie goed af. “Happy is nu opnieuw terug thuis. We zijn superblij, maar hebben ook heel hard liggen huilen. Ze is nu ook blind aan een oog, waarschijnlijk door de zware operatie. Maar het ziet er goed uit”, besluit Sarah in haar vlog.

Bron: Instagram Stories

Laatste nieuws