Sarah Puttemans en Viktor Verhulst delen erg bijzondere foto: "Kindje op komst?" Nieuws
Nieuws

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst delen erg bijzondere foto: "Kindje op komst?"

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst delen erg bijzondere foto: "Kindje op komst?"

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst vormen al ruim 2,5 jaar een koppel. Momenteel zijn ze samen op vakantie. Op Instagram deelde Sarah nu ook een prachtige foto van hun tweetjes, maar dat kiekje lokt nu heel wat reacties uit.

Viktor Verhulst geniet momenteel samen met zijn vriendin Sarah Puttemans van een deugddoende skivakantie. Zo trokken ze richting Rhône-Alpes in Frankrijk om er de skipistes onveilig te maken. Maar uiteraard was er ook tijd voor ontspanning.

Zo deelde Sarah een prachtig kiekje met Viktor waarop we hen breedlachend zien genieten van een heerlijk verfrissend drankje. Meteen werd het koppel overstelpt met lieve reacties. “Mooierds!”, “Wat een prachtige foto!”, “Knapperds!”, “Schattig!” en “Prachtig koppel”, klinkt het onder meer.

Maar volgens sommige volgers is er meer aan de hand. Zo denken veel fans dat Sarah de foto postte om groot nieuws aan te kondigen. “Ik heb een voorgevoel. Proficiat?”, “Gefeliciteerd, ik denk zwanger!”, “Zwanger!” en “Kindje op komst?”, lezen we onder meer in de reacties. Sarah en Viktor reageerden nog niet op de geruchten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws