Sarah Puttemans blaast iedereen omver met pikante bikinifoto's: "Wauw, knapperd!" Nieuws
Nieuws

Sarah Puttemans blaast iedereen omver met pikante bikinifoto's: "Wauw, knapperd!"

Sarah Puttemans blaast iedereen omver met pikante bikinifoto's: "Wauw, knapperd!"

Sarah Puttemans vertoeft momenteel met haar vriend Viktor Verhulst op vakantie in Saint-Tropez. Op Instagram laat de influencer haar volgers nu ook meegenieten van haar geweldige reis.

Sarah Puttemans vormt al bijna drie jaar een koppel met Viktor Verhulst. Samen genieten ze momenteel van een deugddoende vakantie onder de Franse zon. Zo trokken ze samen naar Saint-Tropez, waar Gert Verhulst ook een eigen villa heeft.

Op Instagram deelde Sarah nu ook een hele resem foto's van hun vakantie. Daarop zien we hen onder meer genieten van het mooie weer, het lekkere eten en uiteraard elkaars gezelschap. Toch is het vooral het eerste kiekje dat de aandacht trekt van haar volgers.

Knapperd

Daarop poseert Sarah namelijk in een donkere bikini in een jacuzzi. Meteen kreeg ze heel wat complimenten voor de foto's. “Knappe foto’s!”, “Prachtige jongedame”, “Knapperd”, “Wauw!” en “Zo mooi!", klinkt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws