Sarah De Bie, vrouw van Wout van Aert, haalt fel uit na vreselijk incident: "Zoiets doe je toch niet?" Nieuws
Nieuws

Sarah De Bie, vrouw van Wout van Aert, haalt fel uit na vreselijk incident: "Zoiets doe je toch niet?"

Sarah De Bie, vrouw van Wout van Aert, haalt fel uit na vreselijk incident: "Zoiets doe je toch niet?"

Dat Wout van Aert momenteel een van de beste wielrenners ter wereld is, heeft helaas ook negatieve gevolgen voor zijn gezin. In Humo vertelt zijn vrouw Sarah De Bie er openhartig over.

Inmiddels is Sarah al de aandacht van de pers en de fans wel gewoon. "Georges en ik moeten Wout delen met de rest van de wereld, dat ben ik intussen wel gewend", vertelt Sarah. "Ons grote geluk is dat zijn bekendheid ons niet plots overkomen is. We hebben het hele traject, van hobbycrosser tot groene trui in de Tour, samen meegemaakt", aldus Sarah.

Maar Sarah heeft het er wel moeilijk mee dat ook zij zo vaak in de belangstelling staat en aangeklampt wordt. "Waar ik niet aan kan wennen, is dat mensen ook mij als publiek goed beschouwen", bekent Sarah. Zo maakte ze onlangs nog een vreselijke situatie mee.

"Vorige week, tijdens een veldrit, trok een toeschouwer mij naar zich toe voor een foto. Hij gaf me een dikke zoen op mijn wang. Dat dóé je toch niet?", vertelt ze verontwaardigd. "Ik heb gewacht tot de foto was genomen en ben meteen mijn gezicht gaan ontsmetten. Ik mag er niet aan denken dat ik een virus te pakken krijg en Wout besmet."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws