Sarah De Bie vertedert iedereen met heuglijk nieuws: "Niets dan liefde" Nieuws
Nieuws

Sarah De Bie vertedert iedereen met heuglijk nieuws: "Niets dan liefde"

Sarah De Bie vertedert iedereen met heuglijk nieuws: "Niets dan liefde"

Sarah De Bie is veel meer dan de vrouw van Wout van Aert alleen. Ze is ook de trotse mama van Georges én ze heeft sinds dit jaar ook haar eigen podcast 'Twentyforseven'. Nu heeft Sarah nog meer groot nieuws bekendgemaakt.

Zo brengt Sarah De Bie binnenkort haar eerste kinderboek uit. Dat nieuws maakte de vrouw van Aert zelf bekend op haar Instagrampagina.

"Het begon met het idee om een voorleesboekje te maken en hier zitten we dan. 'Niets dan liefde', binnenkort verkrijgbaar", schrijft ze bij een foto van zichzelf en illustratrice Laura Muls, die ook meewerkte aan het boek.

Op de website van de uitgeverij Pelckmans staat ook al wat meer info te lezen over het kinderboek. "'Niets dan liefde' is een ontroerende ode aan de liefde die er altijd is, nooit afneemt en een leven lang vanzelfsprekend voelt. Boordevol speelsheid, herkenbaarheid en humor", klinkt het. Normaal gezien verschijn het boek op 27 december 2022 bij uitgeverij Pelckmans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws