Sarah De Bie overdondert iedereen met zeer heuglijk nieuws: "Bij dit nieuwe jaar hoort leuk nieuws!" Nieuws
Nieuws

Sarah De Bie overdondert iedereen met zeer heuglijk nieuws: "Bij dit nieuwe jaar hoort leuk nieuws!"

Sarah De Bie overdondert iedereen met zeer heuglijk nieuws: "Bij dit nieuwe jaar hoort leuk nieuws!"

Sarah De Bie, de vrouw van Wout van Aert, startte vorig jaar samen met actrice Dorien Reynaert de podcast 'TwentyFourSeven'. Daarin praten ze over het moderne gezinsleven. Op Instagram heeft Sarah nu ook zeer leuk nieuws bekendgemaakt over die podcast.

Onlangs liet Sarah nog weten dat het eerste seizoen van de podcast 'TwentyFourSeven' erop zat. Maar nu heeft Sarah ook goed nieuws bekendgemaakt voor de fans van de podcast.

"Bij dit nieuwe jaar hoort leuk nieuws!", staat er te lezen op het Instagramaccount van 'TwentyFourSeven'. Zo gaan Sarah en Dorien ook in 2023 verder met hun podcast. "Het is beslist: wij gaan in 2023 een tweede seizoen van 'TwentyFourSeven' opnemen!", aldus Sarah.

"Eerlijk gezegd moesten we daar niet lang over nadenken en we kijken er nu al naar uit om gloednieuwe afleveringen op jullie los te laten! Het concept blijft hetzelfde als seizoen 1 maar we gaan deze keer dubbel zoveel afleveringen opnemen, het onderwerp nog breder uitdiepen én heel gevarieerde gasten ontvangen. Er zitten dus wel wat verrassingen aan te komen … Snel meer!", klinkt het ook nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws