Sarah De Bie erg aangedaan door emotioneel afscheid: "De allerlaatste keer" Nieuws
Nieuws

Sarah De Bie erg aangedaan door emotioneel afscheid: "De allerlaatste keer"

Sarah De Bie erg aangedaan door emotioneel afscheid: "De allerlaatste keer"

Sarah De Bie, de vrouw van Wout van Aert, maakt sinds begin dit jaar een podcast met actrice Dorien Reynaert 'TwentyFourSeven’. In die podcast hebben ze het over het moderne gezinsleven. Nu heeft Sarah bijzonder nieuws bekendgemaakt over die podcast.

Twee weken geleden liet Sarah De Bie nog weten dat het eerste seizoen van hun podcast erop zat. "Einde seizoen 1. Merci!", schreef ze toen op Instagram. Maar nu zijn Sarah en Dorien toch nog eens achter hun micro gekropen.

"Met deze feestmaand naderen we stilaan het einde van het jaar en recent kwam er ook een einde aan ons 1ste seizoen … Vandaar dat we toch nog iets extra wilden doen als wijze van afsluiter, een specialleke!", staat er te lezen op de Instagrampagina van hun podcast 'TwentyFourSeven’.

"We kropen daarom onlangs gezellig, enkel met ons tweetjes, de studio in en deden een babbeltje. Over ons als mama, over wat we al hebben meegemaakt met onze kiddo’s en over het afgelopen jaar met deze podcast", klinkt het. "De allerlaatste keer", besluit Sarah op haar Instagramverhaal.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws