Sarah De Bie en Wout van Aert hebben geweldig nieuws te melden: "Prachtig!" Nieuws
Nieuws

Sarah De Bie en Wout van Aert hebben geweldig nieuws te melden: "Prachtig!"

Sarah De Bie en Wout van Aert hebben geweldig nieuws te melden: "Prachtig!"

Wout van Aert is inmiddels al meer dan tien jaar samen met zijn vrouw Sarah De Bie. Samen hebben ze ook al een tijdje eigen kledinglijn, die luistert naar de naam Panache. Daarover heeft de profwielrenner nu bijzonder nieuws bekendgemaakt.

In de zomer van 2018 zag Panache, de kledinglijn van Wout van Aert, voor het eerst het levenslicht. Via die webshop kan je onder meer T-shirts en accessoires kopen van de wielrenner.

Nu hebben Wout van Aert en zijn vrouw Sarah De Bie ook groot nieuws te melden over hun webshop. Zo kan je vanaf nu een uniek drieluik met foto's van Wout van Aert kopen. "Haal dit unieke drieluik van Wout van Aert nu in huis", staat er te lezen op de Instagrampagina van zijn kledinglijn.

"In samenwerking met topfotograaf Kramon stelden we deze stijlvolle fotoreeks samen die enkele hoogtepunten van Wout van het voorbije wielerseizoen omvat", klinkt het verder. Zijn fans reageren alvast erg enthousiast op het nieuws. "Wauw!" en "Prachtig!", luidt het in de reacties onder het bericht. Ook zijn vrouw Sarah deelde het heuglijke nieuws op haar Instagram Stories.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws