Sarah De Bie, de vrouw van Wout van Aert, heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding Nieuws
Nieuws

Sarah De Bie, de vrouw van Wout van Aert, heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding

Sarah De Bie, de vrouw van Wout van Aert, heeft groot nieuws over gezinsuitbreiding

Sarah De Bie en Wout van Aert mochten twee jaar geleden hun eerste kindje verwelkomen, een zoontje genaamd Georges. Denken de fiere ouders al aan een broertje of zusje? Mama Sarah verklapt zelf het antwoord.

Sarah De Bie en Wout van Aert vormen al zo’n tien jaar een koppel. In 2018 stapten ze in het huwelijksbootje en op 4 januari 2021 kregen ze hun zoontje Georges. Toch is het niet altijd gemakkelijk voor Sarah om vaak alleen te zijn met Georges. Daar heeft de mama nu een kinderboekje over geschreven: 'Niets dan liefde'.

“Ik wou iets maken rond het feit dat iemand niet altijd aanwezig hoeft te zijn om liefde te voelen”, legt Sarah uit aan Het Laatste Nieuws. Toch betekent dat niet dat ze het soms jammer vindt dat haar man vaak van huis is. Sarah geeft wel toe dat ze graag nog een kindje zou willen. “Ik ben zelf enig kind en vond dat helemaal oké. Maar Wout heeft een zus en als ik zie hoe hard zij aan elkaar hangen…”, vertelt ze.

Vervolgens bekent ze dat het koppel al goed heeft nagedacht over de gezinsuitbreiding. “We zouden graag hebben dat Georges naar school gaat wanneer er een tweede komt, en dat is in september”, verklapt Sarah. “Maar ik heb ook een man nodig die thuis is om er eentje te maken, natuurlijk”, zegt ze al lachend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws