Sam Gooris barst in tranen uit nadat zijn grote droom uitkomt in 'Expeditie Gooris': "Kippenvel" Nieuws
Nieuws

Sam Gooris barst in tranen uit nadat zijn grote droom uitkomt in 'Expeditie Gooris': "Kippenvel"

Sam Gooris barst in tranen uit nadat zijn grote droom uitkomt in 'Expeditie Gooris': "Kippenvel"

Sinds enkele weken kunnen we opnieuw genieten van de reisavonturen van de familie Gooris in 'Expeditie Gooris in Amerika' op VTM 2. In de aflevering van vanavond kunnen we zien hoe Sams grote droom in vervulling gaat.

Tijdens hun roadtrip in Amerika hebben Sam, Kelly, Shania en Kenji al een heleboel dingen meegemaakt. Toch is er nog één ding waar Sam van droomt: een beer in het wild zien. En die droom gaat vanavond in vervulling.

Zo spot Shania tijdens hun autorit plots een bruine beer. "Kijk, een beer, recht voor u!”, klinkt het luidkeels bij Shania. Zodra Sam de beer ziet, barst hij in tranen uit. "Hier, een beir!", schreeuwt hij het uit. "Ik heb een beir gezien! Hoe fantastisch was dat!"

"Ik zweet ervan", vervolgt Sam waarna hij zijn arm laat zien aan Kelly. Die merkt op dat zijn haren rechtstaan. "Hij heeft er kippenvel van", klinkt het. "Potverdorie, ik ben blij dat ik hem gezien heb. Jammer dat hij zo snel weg was", vertelt Sam achteraf voor de camera.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws