Salaris van de familie Meiland ligt op straat: Erica Renkema laat zich verrassend uit  Nieuws
Nieuws

Salaris van de familie Meiland ligt op straat: Erica Renkema laat zich verrassend uit 

Salaris van de familie Meiland ligt op straat: Erica Renkema laat zich verrassend uit 

Binnenkort gaat het achtste seizoen van ‘Chateau Meiland’ van start. De familie zou met de realityreeks heel wat geld verdienen, want eerder lekte al uit hoeveel ze zouden krijgen per aflevering. Erica Renkema moet daar nu wat over kwijt.

In ‘Chateau Meiland’ kunnen we de knotsgekke avonturen volgen van Martien Meiland, Erica Renkema en hun twee dochters Maxime en Montana. In het volgende seizoen zullen we hoogstwaarschijnlijk meer te zien krijgen van het nieuwe pension ‘Code Rosé’ dat de familie recent gekocht heeft.

Het programma is zowel in Nederland als in ons land nog steeds bijzonder populair. Dat betekent dus ook dat ze heel wat geld verdienen met ‘Chateau Meiland’. Eerder lekte al uit dat de Meilandjes zo’n 50.000 euro per aflevering zouden krijgen. In een interview met het blad Weekend heeft Erica daar wat over te zeggen.

“Of dat een beetje klopt? Daar ga ik natuurlijk geen uitspraken over doen”, klinkt het kort en bondig. “Nee joh, er zijn mensen die dat niet fijn vinden”, verduidelijkt ze. Wel geeft ze toe dat ze het nog steeds bizar vindt dat ze betaald worden voor de normale dingen die ze doen. “We doen eigenlijk gewoon wat we anders ook zouden doen”, aldus Erica. “Het is nu ons werk, dus we worden er ook voor betaald”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws