Saartje Vandendriessche doet monden openvallen met foto van haar afgetrainde lichaam: "Sexy!" Nieuws
Nieuws

Saartje Vandendriessche doet monden openvallen met foto van haar afgetrainde lichaam: "Sexy!"

Saartje Vandendriessche doet monden openvallen met foto van haar afgetrainde lichaam: "Sexy!"

Saartje Vandendriessche (47) verbluft al haar volgers op Instagram. De voormalige VRT-omroepster deelde namelijk een opvallende foto van haar afgetrainde lichaam.

Saartje Vandendriessche heeft enkele moeilijke maanden achter de rug. Begin december raakte namelijk bekend zij een van de medewerkers is die ontslagen is bij de VRT. Ook Geena Lisa en Tomas De Soete moesten opkrassen.

Saartje Vandendriessche werkte maar liefst tien jaar als omroepster voor de VRT en presenteerde ook ‘Vlaanderen Vakantieland’. Niet zolang geleden was de presentatrice ook nog op Eén te zien in ‘Op de man af’ en ‘Saar in het bos’.

Maar de presentatrice laat haar ontslag duidelijk niet te veel aan hart komen. Zo stort ze zich volledig op haar nieuwe projecten. Eentje daarvan is om fysiek nog sterker te worden. Op Instagram deelde ze nu een foto van haar gespierde lichaam. "Stoer maar sexy!", "Goed bezig!", "Wat een mooie buik" en "Wat zie je er knap uit!", klinkt het in de reacties onder de foto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws