Saartje Vandendriessche (48) maakt volgers gek met foto in strak sportsetje: "Wat een lichaam!" Nieuws
Nieuws

Saartje Vandendriessche (48) maakt volgers gek met foto in strak sportsetje: "Wat een lichaam!"

Saartje Vandendriessche (48) maakt volgers gek met foto in strak sportsetje: "Wat een lichaam!"

Saartje Vandendriessche is momenteel volop aan het trainen voor de '20 km door Brussel' op zondag 28 mei. Op Instagram deelde de voormalige VRT-presentatrice nu ook een foto van haar afgetrainde lichaam.

Het zijn makkelijke tijden geweest voor Saartje Vandendriessche. Zo was Saartje een van de werknemers die eind december ontslagen werd bij de openbare omroep. Saartje werkte tien jaar als VRT-omroepster en presenteerde ook programma's als ‘Vlaanderen Vakantieland’, 'Op de man af’ en ‘Saar in het bos’.

Toch blijft de presentatrice niet bij de pakken zitten. Zo is ze zich momenteel volop aan het voorbereiden op de '20 km door Brussel' op zondag 28 mei. Op haar Instagrampagina wil ze haar volgers nu ook aanmoedigen om mee te doen.

Om hen extra te motiveren, deelde Saartje nu ook een foto van haar afgetrainde lichaam. Daarvoor krijgt ze heel wat complimenten. “Altijd maar jonger en slanker”, “Wat een lichaam!”, “Wat sta je superscherp en afgetraind!”, “Heel erg knap!”, “Sexy!” en "Mooie foto!”, lezen we onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws