Ruzie tussen 'Big Brother'-bewoners ontaardt helemaal: "Waarom zou ik me moeten excuseren?" Nieuws
Nieuws

Ruzie tussen 'Big Brother'-bewoners ontaardt helemaal: "Waarom zou ik me moeten excuseren?"

Ruzie tussen 'Big Brother'-bewoners ontaardt helemaal: "Waarom zou ik me moeten excuseren?"

De finale zindert nog na bij de 'Big Brother'-kandidaten. Zo kwam Charlotte na haar vertrek te weten dat sommige andere bewoners slechte dingen over haar hadden verteld, met in het bijzonder Jolien. Bij 'No Biggie', de podcast van ex-'Big Brother'-deelnemers Naomi en Liese, haalde ze nu snoeihard uit naar haar medebewoonster.

Net voor Charlotte haar vertrek uit het ‘Big Brother’-huis kon ze het nog erg goed vinden met Jolien. Zo zei Charlotte in een videoboodschap dat ze Jolien zelfs als een van haar beste vriendinnen zag in het huis. Maar van die vriendschap blijft nu niets meer over.

Afgelopen zaterdag konden we al zien dat Charlotte erg koel reageerde toen Jolien het huis moest verlaten. Charlotte had toen namelijk al te horen gekregen dat Jolien van alles achter haar rug had gezegd. "Ik wil me excuseren, ik heb toen niet geklapt", vertelt Charlotte nu bij 'No Biggie'.

"Maar aan de andere kant, waarom zou ik me moeten excuseren", gaat ze verder. "De dingen die ze gezegd heeft, die zitten bij mij nog te diep. Ik kan het nog niet loslaten. Ik ben gewoon gekwetst, diep, diep gekwetst. Door wie ik dacht dat een vriendin was", aldus Charlotte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws