Ruzie loopt volledig uit de hand bij Raphaël in 'Boer zkt Vrouw': Dina Tersago moet ingrijpen Nieuws
Nieuws

Ruzie loopt volledig uit de hand bij Raphaël in 'Boer zkt Vrouw': Dina Tersago moet ingrijpen

Ruzie loopt volledig uit de hand bij Raphaël in 'Boer zkt Vrouw': Dina Tersago moet ingrijpen

Op het einde van de laatste aflevering van 'Boer zkt Vrouw' zagen we hoe Raphaël en Jasha elkaar opzochten in zijn caravan. Dat zorgde voor heel wat jaloezie bij de twee andere vrouwen, Katrijn en Jolyn. Kort daarna ontplofte de bom en moest Dina noodgedwongen ingrijpen.

Het afspraakje van Raphaël en Jasha heeft zware gevolgen in 'Boer zkt Vrouw'. Nadat Jolyn de twee betrapte, willen zij en Katrijn onmiddellijk vertrekken. Dat kon presentatrice Dina Tersago natuurlijk niet zomaar laten gebeuren. Zij vertrok meteen richting de manege van hoefsmid Raphaël om de gemoederen te bedaren.

"Dit is zo zwaar voor mij. Ik heb iemand nodig naar wie ik kan gaan om daarover te praten", legt Raphaël uit over zijn afspraakje met Jasha. "Jullie zijn meer bezig met elkaar en met te liegen", aldus de hoefsmid. Maar die uitspraak schiet meteen in het verkeerde keelgat bij Jolyn en Katrijn. “En wij hebben het niet zwaar? Voor ons is het ook niet gemakkelijk", klinkt het.

Ook voor Jasha was het uiteraard niet makkelijk. Zij barst kort daarna in tranen uit. "Ik denk dat ik ’s avonds gewoon naar huis ga", zegt ze. “Ik denk dat we alle drie naar huis willen”, pikt Katrijn in. "Ik werd echt boos. Dit heb ik nog nooit meegemaakt", vertelt Raphaël verontwaardigd. “Ik wil niet dat hier nu nog ruzie wordt gemaakt", komt Dina tussenbeide. Zal het haar lukken om de vrede opnieuw te herstellen? Dat zie je zondag 19 maart om 19.55 uur bij VTM.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws