Ruzie binnen de familie Hazes bereikt kookpunt: "Eigen kinderen voor miljoenen bestolen" Nieuws
Nieuws

Ruzie binnen de familie Hazes bereikt kookpunt: "Eigen kinderen voor miljoenen bestolen"

Ruzie binnen de familie Hazes bereikt kookpunt: "Eigen kinderen voor miljoenen bestolen"

Roxeanne Hazes (30), de dochter van wijlen André Hazes sr., heeft een rechtszaak gestart tegen haar moeder Rachel Hazes. Nu raakten er ook meer details bekend over die rechtszaak.

Volgens Roxeanne heeft haar moeder namelijk gesjoemeld met de erfenis van haar vader. Rachel zou nooit de nodige documenten over de erfenis voorgelegd hebben en daarom sleept Roxeanne haar moeder nu voor de rechter. Dat schrijft Dag Allemaal.

Rachel verdient namelijk al jaren tonnen geld met de intellectuele rechten op het repertoire van de zanger en de rechten op het gebruik van z’n naam. “Dat levert elk jaar opnieuw een bedrag met zes nullen op”, berekende de Nederlandse RTL Boulevard-verslaggever Rob Goossens.

Als na de rechtszaak blijkt dat niet Rachel, maar Roxeanne en zoon André Hazes (29) recht hebben op dat geld, dan zou ze haar bloedeigen kinderen voor miljoenen bestolen hebben. Begin februari gaat de rechtszaak van start.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws