ShowbizzTime

Ruth Beeckmans verschijnt voor het eerst op tv sinds de dood van haar man: "Veel schrik gehad"

Ruth Beeckmans
I Foto: VTM I
door Redactie

Vanavond is Ruth Beeckmans voor het eerst terug op het scherm te zien sinds de dood van haar man Gary. Hij overleed vorig jaar in april aan de gevolgen van hartfalen. Ruth presenteert het gloednieuwe programma ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ op VTM.

‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ is het allereerste programma dat Ruth Beeckmans presenteert sinds de plotse dood van haar partner. Een programma over de liefde maken, terwijl ze zelf afscheid moest nemen van haar grote liefde, moet dan ook allesbehalve evident geweest zijn.

“Eerst had ik schrik”, vertelt Ruth daarover in Het Laatste Nieuws. “Je belandt tussen mensen die elkaar graag zien. Die aan het begin van hun leven samen staan. Die hun liefde willen bevestigen. Maar het is nu net door die liefde zelf verloren te hebben, dat ik weet hoe belangrijk ze is”, aldus Ruth.

“Het is niet omdat ik de liefde nu moet missen dat ik ze anderen misgun of er niet van kan genieten als ik ze zie”, vervolgt ze. Bovendien had ze het geluk om te mogen werken met een topcrew. “Ik heb me heel warm omringd gevoeld. Als ik dan toch mijn weg opnieuw moest zoeken, denk ik dat dit het ideale programma was om dat te doen. Ik ben blij dat ik de moed heb gehad om alvast dit te durven maken”, besluit de presentatrice.

Laatste nieuws