Ruth Beeckmans probeert te genieten na een helse periode, An Lemmens laat weten wat ze denkt Nieuws
Nieuws

Ruth Beeckmans probeert te genieten na een helse periode, An Lemmens laat weten wat ze denkt

Ruth Beeckmans probeert te genieten na een helse periode, An Lemmens laat weten wat ze denkt

Ruth Beeckman gaat momenteel door een zware periode. Nu probeert ze even haar zorgen te vergeten en daar deelt ze graag een kiekje van op Instagram.

Eerder dit jaar maakte Ruth nog bekend dat haar partner Gary is overleden. Sindsdien is het erg stil geweest rond de actrice, maar ze laat langzaamaan terug wat meer horen op sociale media. Zo plaatste ze eerder deze week nog een pakkende boodschap voor haar dochter die haar eerste verjaardag zonder papa moest vieren.

Nu heeft Ruth leuker nieuws te melden, want de actrice is op vakantie. Op haar Instagramprofiel deelt ze een foto waarop ze poseert voor een prachtig uitzicht. Ze vertoeft namelijk tussen de bergen en ze heeft een grote glimlach op haar gezicht staan.

Haar volgers laten alvast enkele lieve berichtjes achter. “Proberen te genieten in de rustige bergen”, “Oh mooi, love it”, “Je ziet er top uit”, “Wauw”, “Hele mooie foto trouwens”, klinkt het in de commentaren. Ook presentatrice An Lemmens moet wat kwijt. “Mooi lieverd!”, schrijft ze. "Geniet Ruth", plaatst voormalig voetballer Jelle Van Damme dan weer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws