Ruth Beeckmans probeerde haar man zelf te redden: "Op de meest hartverscheurende manier achter gekomen" Nieuws
Nieuws

Ruth Beeckmans probeerde haar man zelf te redden: "Op de meest hartverscheurende manier achter gekomen"

Ruth Beeckmans probeerde haar man zelf te redden: "Op de meest hartverscheurende manier achter gekomen"

Ruth Beeckmans moest in april compleet onverwacht afscheid nemen van haar partner, de 54-jarige brandweerman Gary Lockitch. Nu maakte de actrice op Instagram bekend dat haar man overleden is aan hartfalen. Ruth heeft haar man zelf ook nog proberen te reanimeren.

In een aangrijpend bericht op Instagram heeft Ruth Beeckmans laten weten dat haar partner overleden is aan gevolgen van hartfalen. Net voor het noodlot toesloeg werkte Ruth ook nog mee aan filmpje om aan te tonen dat reanimatie van levensbelang is.

Ruth deelde dat filmpje nu ook op haar Instagrampagina. "Aan dit filmpje werkte ik mee, een week voor het noodlot toesloeg en het hart van mijn allerliefste voor altijd stopte en het mijne voor eeuwig en onherstelbaar brak", schrijft de actrice.

"Snel reageren en beginnen met een reanimatie is van levensbelang. Ook al weet je niet precies hoe het moet. Iets doen, is altijd beter dan niets doen", aldus de actrice. Helaas loopt dat niet altijd goed af, ook niet bij Ruth haar man. "Daar ben ik zelf op de meest hartverscheurende manier achter moeten komen, maar ik ben ‘blij’ dat ik het wel geprobeerd heb en wist hoe belangrijk dat was."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws