Ruth Beeckmans overstelpt met steunberichten na bijzondere aankondiging: "Ongelooflijk sterke madam" Nieuws
Nieuws

Ruth Beeckmans overstelpt met steunberichten na bijzondere aankondiging: "Ongelooflijk sterke madam"

Ruth Beeckmans overstelpt met steunberichten na bijzondere aankondiging: "Ongelooflijk sterke madam"

Ruth Beeckmans maakte deze week het heuglijke nieuws bekend dat ze binnenkort weer op het scherm te zien zal zijn. Zo zal Ruth het gloednieuwe programma 'Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ presenteren op VTM. Op Instagram krijgt Ruth nu veel lof voor die beslissing.

Ruth Beeckmans heeft een ontzettend moeilijk jaar achter de rug. Zo moest de actrice vorig jaar in april afscheid nemen van haar partner Gary. Hij overleed op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van hartfalen.

Door dat zware verlies was Ruth ook een tijdlang niet meer op televisie te zien. Maar daar komt binnenkort verandering in. Op dinsdag 31 januari start namelijk het gloednieuwe programma ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ dat gepresenteerd zal worden door Ruth.

Op Instagram wordt Ruth nu overladen met complimenten omdat ze het liefdesprogramma zal presenteren. "Ik ga zeker kijken! Je bent een ongelooflijk sterke madam!", "Amai chapeau Ruth! Moet niet makkelijk geweest zijn om dat te presenteren" en "Chapeau hoe jij met verlies omgaat. Kan je alleen maar respect voor hebben. Blij je terug te zien op tv", klinkt het onder meer in de reacties op sociale media.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws