Ruth Beeckmans overladen met steunbetuigingen nadat ze aangrijpend bericht deelt: "Veel sterkte" Nieuws
Nieuws

Ruth Beeckmans overladen met steunbetuigingen nadat ze aangrijpend bericht deelt: "Veel sterkte"

Ruth Beeckmans overladen met steunbetuigingen nadat ze aangrijpend bericht deelt: "Veel sterkte"

Inmiddels is het al bijna een jaar geleden dat Ruth Beeckmans haar partner Gary verloor. Op Instagram deelde de VTM-presentatrice nu een aangrijpend bericht over haar overleden man.

Ruth Beeckmans verloor op 29 april 2022 haar partner Gary. Hij stierf op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van hartfalen. Ruth en Gary waren al 15 jaar samen toen vorig jaar het noodlot toesloeg. Samen hebben ze ook twee dochtertjes: Charlie-Sue en Cobey-Mae.

Momenteel is Ruth Beeckmans met haar twee dochtertjes op vakantie in Zuid-Afrika, het geboorteland van haar overleden man Gary. Daar bezochten ze onder meer de Tafelberg. Op Instagram deelde Ruth nu enkele foto's en een pakkend bericht aan haar overleden man. "Liefde is in de hemel", steekt de presentatrice van wal.

"We gingen naar ‘jouw’ berg … 5 jaar geleden deden we dit samen, vandaag deden we het ook samen, want je bent altijd bij ons, overal en voor altijd. Ik mis je, ik hou van je, voor altijd", schrijft de actrice. Meteen lieten honderden mensen een hartje achter onder het bericht. Ruth kreeg ook heel wat steunbetuigingen. "Veel sterkte lieve Ruth", "Dikke knuffel" en "Heel veel liefde", klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws