ShowbizzTime

Ruth Beeckmans overstelpt met reacties na bijzonder nieuws over dochtertje: "Papa zou zo trots op je zijn"

Ruth Beeckmans
I Foto: Instagram I
door Redactie

Ruth Beeckmans moest vorig jaar in april afscheid nemen van haar partner Gary. Hij overleed aan de gevolgen van hartfalen. Vanavond is Ruth ook opnieuw op het scherm te zien. Zo presenteert ze het gloednieuwe programma ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ op VTM. Nu heeft de presentatrice ook bijzonder nieuws over een van haar dochtertjes.

Ruth Beeckkmans heeft samen met haar partner Gary twee dochtertjes: Charlie-Sue en Cobey-Mae. Voor die eerste brak er nu een belangrijke dag aan. Zo is Charlie-Sue op 31 januari 10 jaar geworden. Ruth schreef dan ook een bijzondere boodschap op Instagram voor haar jarige dochtertje.

“Al 10 jaar die gekke, wilde, geweldige, mooie, magische jij! Je bent de dapperste, meest geweldige kleine persoon die ik ken! Papa zou zo trots op je zijn geweest, op wie je bent en op alle dingen die je bereikt”, schrijft Ruth bij enkele foto’s van haar jarige dochter. “En ook al ben je nu een dubbelcijferig monster, je blijft altijd ons kleine babymeisje. Gelukkige verjaardag lieverd”, sluit ze haar bericht af.

Ruths dochter wordt dan ook overstelpt met gelukwensen. “Proficiat, lieve meid”, schrijft zangeres Natalia gevolgd door enkele hartjes. “Fijne verjaardag!”, “Dikke proficiat!” en “Gefeliciteerd!”, klinkt het ook nog meermaals in de comments onder de Instagrampost.

Laatste nieuws