Ruth Beeckmans onthult meer over nieuw datingprogramma: "Ik weet hoe belangrijk échte liefde is" Nieuws
Nieuws

Ruth Beeckmans onthult meer over nieuw datingprogramma: "Ik weet hoe belangrijk échte liefde is"

Ruth Beeckmans onthult meer over nieuw datingprogramma: "Ik weet hoe belangrijk échte liefde is"

Vanaf dinsdag 31 januari kunnen we Ruth Beeckmans opnieuw op televisie bewonderen. Dat heuglijke nieuws maakte de presentatrice deze ochtend zelf bekend. Ruth zal het gloednieuwe datingprogramma ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ presenteren. Nu onthulde Ruth ook al meer over dat nieuwe VTM-progamma.

Ruth Beeckmans heeft een erg moeilijk jaar achter de rug. De actrice moest afscheid nemen van haar grote liefde Gary. Hij overleed in april aan de gevolgen van hartfalen. Daardoor zagen we Ruth ook een tijdje niet meer op het scherm, maar daar komt nu gelukkig verandering in. De presentatrice wordt namelijk het gezicht van het gloednieuwe datingprogramma ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’.

"Verliefd worden, een tijdje verloofd zijn en op een dag trouwen. De meeste koppels doen er jaren, of toch minstens enkele weken over. In ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ gaat het allemaal een tikje sneller. Vanaf dinsdag 31 januari beleven 8 verliefde koppels bij VTM een emotionele rollercoaster die hun leven ingrijpend zal veranderen", schrijft Ruth op Instagram.

Een romantisch weekendje weg om hotels te beoordelen krijgt een verrassende twist wanneer de ene helft van het koppel zijn of haar partner totaal onverwacht ten huwelijk vraagt. Ruth zit mee in het complot en zorgt ervoor dat de koppels 24 uur na het aanzoek in het huwelijksbootje stappen op een droombestemming. Ook de familie en heel wat vrienden zijn mee. Zo wordt een droomreis plots omgetoverd in een onverwacht trouwfeest.

Prachtig idee

"Ik weet hoe belangrijk échte liefde is en waarom het zo belangrijk is om die te koesteren. Ik vond het dan ook een prachtig idee om mijn schouders onder een programma over de pure liefde te zetten. Ik hoop dat jullie er graag naar zullen kijken", schrijft Ruth over het nieuwe programma. ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ is vanaf dinsdag 31 januari om 20.40 uur te zien bij VTM en ook op VTM GO.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws