Ruth Beeckmans komt met fantastisch nieuws na verschrikkelijke periode: "Eindelijk!" Nieuws
Nieuws

Ruth Beeckmans komt met fantastisch nieuws na verschrikkelijke periode: "Eindelijk!"

Ruth Beeckmans komt met fantastisch nieuws na verschrikkelijke periode: "Eindelijk!"

Ruth Beeckmans moest vorig jaar in april afscheid nemen van haar grote liefde, Gary. Hij overleed op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van hartfalen. Daardoor verdween Ruth ook een tijdje van het scherm, maar daar komt nu verandering in.

Zo laat Ruth via Instagram weten dat ze binnenkort opnieuw op VTM te zien is met een gloednieuw programma. "Nieuw programma alert", schrijft de actrice op Instagram. Ruth Beeckmans zal namelijk een gloednieuw datingprogramma presenteren.

"Verliefd worden, een tijdje verloofd zijn en op een dag trouwen. De meeste koppels doen er jaren, of toch minstens enkele weken over. In ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ gaat het allemaal een tikje sneller", schrijft de presentatrice.

Op sociale media wordt er alvast erg enthousiast gereageerd op het nieuws. "Kijk er zo naar uit! Eindelijk nog eens een feelgoodprogramma op tv!", "Blij je weer op tv te zien" en "Superbenieuwd", klinkt het onder meer in de reacties. ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ is vanaf dinsdag 31 januari om 20.40 uur te zien bij VTM en ook op VTM GO.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws